2 Mart 2017 Perşembe

Youtube Kanal Kapağı Ve Youtube Kanal Profil Fotorafı Oluşturma I En Basit Yöntemle Yapmak

  Hiç yorum yok

Youtube Kanal Kapağı Ve Youtube Kanal Profil Fotorafı Oluşturma I En Basit Yöntemle Yapmak

Youtube Kanal Kapağı Ve Youtube Kanal Profil Fotorafı Oluşturma I En Basit Yöntemle Yapmak


Başlıktan da anladığınız üzere , Size bu yazım da elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bu işi Halledebileceğimizi size göstereceğim. 

Öncelikle Size vereceğim siteye gidiyoruz . Gittiğimiz bu site grafik işlerimizi görebildiğimiz bir sitedir . Ücretsizdir. Site üyelik filan istemiyor. Sitemize bakmak için : 

Siteye Gitmek İçin Tıklayın . Site yeni sekmede açılacaktır. 

Site Açıldıktan sonra size siteyi tanıtayım : 






Daha sonra ise size Yardım cı olacak dosyayı indirmenizi istiyorum . Tıklayarak indirebilirsiniz.







İndirdiğiniz bu resimi alıp siteye atıyoruz :





Bu şekil de attıktan sonra şekiller kısmından kareleri alarak mavi kısımdan sonuna kadar kapatıyoruz.




Bu Şekilde kapatıyoruz bir tane şekil çizip oranlayarak kenarlarından tutup çekebilirsiniz.Daha sonra porofili görebileniz için önce profil resminin yerini belli edin sonra silersiniz. Kanalınızın Adını ve sosyal medya hesablarını yazın : 





  Bu şekilde kendimce kapak fotosu yaptım sizde kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Daha sonra bunu kaydediyoruz. Daha sonra youtube kanalımıza girmek için youtube açarak sol köşede duran logomuza tıklıyoruz . İçerik oluşturucu yazan sekmeyi tıklıyoruz . Burada kanalımıza ait bütün bilgiler mevcuttur. Buradan kanalına git seçeneği bularak tıklıyoruz . Kanalımıza gittiğimizde kapak fotoğrafı yükle butonuna tıklayın . Yalnız resim küçük olduğundan resmin boyunu büyütmemiz gerek bunu ister paint programından isterseniz de cs6 photoshop programından düzeltebilirsiniz. Düzelttiğiniz bu resmi kanal resmi yükle demiştiniz oradan seçerek kanalına entegre edebilirsiniz.


Bu şekilde gözükecektir kanal fotoğrafımı beğendiyseniz yorumlara yazarmısınız. Şimdi gelelim Arka plana . arka Planı Kırpıp Logomuz Yapıştıracağız .


Bu şekilde kenarlardan tutarak ayarlıyoruz ve logomuzu ortasına yapıştırıyoruz lütfen taşırmayın.

Daha Sonra arka planı silip mavi kare ile içinde logo bulunan resim kalacaktır bunu da aynı şekilde youtube kanalımız da profil ekle diyoruz sizi gmail hesabına yönlendirecektir. Bura dan aynı şekil profile tıklayarak değiştire bilirsiniz.

Youtube Hemen Entegre olmayabilir biraz sabırlı olursanız düzelecektir . Kanalımıza güzel bir kapak ve profil yaptık size . İsterseniz Cüzi Bir miktar karşılığı size yapabilirim iletişim kısmın dan bana ulaşabilirsiniz.

Youtube Kapak Fotoğrafı , Youtube Profil Fotoğrafı Nasıl yapılır sizinle bunu öğrendik sizde hızlıca logonuzu ve kapağınızı oluşturabilirsiniz. Bu konudan memnun kaldıysanız lütfen paylaşmaktan korkmayın. Tatlı yorumlarınızı can havliyle bekliyorum . Yorumlarınız Benim emeklerimin karşılığıdır . Mutlu olmak için yaptığım bu iste bana manevi anlam katıyor.


Bir Sonraki Konu Blogger , Blogspot domain nasıl alınır
Eğer bu konuyu takip etmek istiyorsan blok siteme abone olarak takipte kalabilirsin

Alttaki butonlarla paylaşabilirsin


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

back to top